Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 19 » Володимир Даниленко звернувся до МНС щодо прискорення передачі квартир «чорнобильцям» у місті Путивль
15:36
Володимир Даниленко звернувся до МНС щодо прискорення передачі квартир «чорнобильцям» у місті Путивль
чернобыльский дом16 грудня 2011 року народним депутатом України, першим секретарем Сумського обкому КПУ Володимиром Даниленком було надіслане депутатське звернення до Міністра надзвичайних ситуацій України Віктора Балоги з проханням вжити необхідних заходів для прискорення передачі квартир у будинку по вул. Ковпака, 7 у місті Путивль особам, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС.
У своєму зверненні народний депутат наголошує, що після винесення позитивного рішення суду щодо передачі зазначеної будівлі, Міністерство повинно проявити ініціативу та у найкоротший термін передати квартири людям, які ризикуючи своїм життям врятували Україну та світ від неминучої катастрофи.

Нагадаємо, питання навколо будівлі по вул. Ковпака, 7 у місті Путивль розпочалось ще у далекому 2009 році, коли до народного депутата звернулись громадяни, які повідомили, що підприємство ТОВ «Північспецбудмонтаж» не бажає виконувати судового рішення про передачу будівлі у місті Путивль Сумської області для забезпечення чорнобильців житлом.
У дані ситуації Володимира Даниленка здивувала позиція правоохоронних органів, які ігнорували привласнення підприємством майже 13 мільйонів гривень. І тільки після підняття даного питання на Комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, де Володимир Андрійович є членом, та надіслання депутатського запиту на ім’я Президента України - питання зрушилось з місця. Нарешті прокуратура міста Києва разом з МНС подали позов, який був задоволений судом, і тепер, у разі якщо місцева влада не почне затягувати процес передачі будівлі, інваліди-чорнобильці отримують довгождане житло.


Просмотров: 513 | Добавил: kpu-putivl | Теги: ликвидаторы, чернобыльцы Путивль, Путивль КПУ | Рейтинг: 0.0/0