Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Заява Путивльського районного комітету Компартії України
15:27
Заява Путивльського районного комітету Компартії України
Ми, члени Путивльского районного комітету Компартії України
Виражаємо своє занепокоєння економічною ситуацією в країні, в тому числі і в Путивльсому районі – сьогодні зростає бідність населення, безробіття, заборгованість по зарплатах і соціальних виплатах, підвищуються ціні на продукти харчування, ліки, комунальні послуги, стрімко впроваджуються медична і пенсійна реформа, процвітає корупція чиновників, зростає тіньовий сектор економіки.
Ми заявляємо, що Україна опинилась на межі критичного падіння промислового виробництва, яке складає майже 5,6 відсотків, а в хімічній – 19,7, машинобудуванні – 16,2, металургійній – 5,2, харчовій – 12,8. Падає товарообіг з нашим стратегічним партнером – Російською Федерацією. Все це веде до того, що стрімко зростає державний борг, казна в  державі порожніє,  мільйони людей на межі жебрацтва,
Гра в євроінтеграцію приведе до того, що зупинять свою  роботу десятки бюджетоутворюючих підприємств області такі як СМПО ім. Фрунзе, Насосенергомаш, АО Хімпром, Конотопський мотор деталь та багато інших, які експортують свою продукції переважно у страни Митного Союзу.
Взамен Европейский Союз даже не собирается компенсировать нам колосальне экономические потери в случае потери рынка России, Белоруссии и Казахстана.
Ми заявляємо, що на 15 листопада 2013 року ініціативна група згідно Закону України «Про всеукраїнський референдум» при необхідних 3 мільйони зібрала 3,5 мільйонів підписів в підтримку проведення всеукраїнського референдуму з питання зовнішньополітичного вектору держави: «Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні. » На терріторії Путивльского району зібрано 3900 підписів в підтримку проведення всеукраїнського референдуму. Збір підписів продовжуется.
Віддавши свої голоси на підтримку референдуму щодо зовнішньоекономічного вектору України, наші громадяни наочно продемонстрували своє бажання брати найактивнішу участь у вирішенні найважливіших для країни питань. Отже, згідно діючого законодавства, громадяни України визначились, що Всеукраїнському референдуму за народною ініціативою бути!
Ми з глибоким обуренням  сприймаємо втручання західних країн в інтереси нашої держави, які розколюють суспільство та своїми діями ведуть народ України до  громадянського протистояння. Грубо порушуючи Закони України вони вказують яким шляхом йти нашій державі, який зовнішньополітичний вектор руху обирати. Але в той же час ігнорують свободне воливиявлення громадян і не беруть до уваги того, що в Україні грубо відбулося грубе порушення статті 6 Конституції України: діюча влада заборонила проведення Всеукраїнського Референдуму про вступ України у Митний Союз Росії, Білорусі та Казахстану.
Ми заявляємо:  підписання угоди про Асоціацію з Європейським Союзом на кабальних умовах,  запропонованих Брюсселем – це зрада народу України, зрада її національних інтересів, прямий шлях до втрати економічного і політичного суверенітету країни!

Громадяни Путивльщини - за Всеукраїнський референдум!

Митний Союз - шлях до врятування України!




Просмотров: 448 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0