Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Апрель » 8 » «Батьківщина», «УДАР», «Свобода», Партія регіонів і Компартія підписали у Сумах меморандум про чесну кампанію
11:23
«Батьківщина», «УДАР», «Свобода», Партія регіонів і Компартія підписали у Сумах меморандум про чесну кампанію

У суботу, 5 квітня у Сумській обласній державній адміністрації було підписано Меморандум щодо чесного ведення кампанії 2014 року з виборів Президента України. 
Як стверджується у документі, метою підписання є забезпечення чесної, відкритої та демократичної виборчої кампанії без використання брудних технологій та уникнення конфліктних ситуацій. Сторони беруть на себе зобов’язання дотримуватися чинного законодавства та морально етичних норм, що визначають демократичні стандарти організації та проведення виборів. 
Голова Сумської облдержадміністрації Володимир ШУЛЬГА пообіцяв, що вибори на Сумщині пройдуть чесно, прозоро та демократично. 
«Я не буду очолювати жодного штабу чи вести агітацію за ту чи іншу політичну силу. Використання адміністративного ресурсу не може бути», – зазначив Володимир Шульга.

Меморандум підписали Сумська обласна державна адміністрація в особі голови Володимира Шульги, представники Сумської обласної ради, обласних партійних організацій «ВО «Батьківщина», партії «УДАР», ВО «Свобода», Партії регіонів та Комуністичної партії України.

 

http://100.sumy.ua/index.php/news1/politics/5464-lr-lr-lr-----------

 

Просмотров: 359 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0